TODAY  maandag 23 september 2019
 

Wie is Cortexon?

De naam Cortexon is afgeleid van Cortex. Dit is het gebied in de hersenen waar informatie uit de rest van het lichaam wordt ontvangen, geanalyseerd en geĆÆnterpreteerd en vervolgens wordt omgezet in concrete aansturingen van het lichaam. De naam reflecteert hiermee exact de innovatieve werkwijze van Cortexon.

INTEGRALE OPLOSSINGEN
Opdrachtgevers verwachten een totaaloplossing. En dat is precies wat Cortexon biedt. Van precisieplaatwerk tot assemblage van een compleet eindproduct, inclusief inkoop en beheer van materialen en componenten, Cortexon zorgt ervoor. Het inbouwen van componenten als een backpanel, bedrading, voeding en elektronica behoort eveneens tot de mogelijkheden. Cortexon beschikt over een eigen moderne ESD montageruimte waar de systemen worden gemonteerd en getest.  

LOGISTIEK CONCEPT
Cortexon weet wat opdrachtgevers willen. Om die reden ontwikkelt het bedrijf modulaire oplossingen die qua logistiek concept aansluiten bij de eisen en wensen van klanten. Cortexon staat voor flexibiliteit en betrouwbare levering. Dat is mogelijk omdat voor sommige opdrachtgevers complete systemen op voorraad worden gehouden. Voor andere klanten worden halffabrikaten geproduceerd die op afroep in korte tijd kunnen worden geassembleerd. De ingebouwde componenten koopt Cortexon desgewenst zelf in. Ook zoekt het bedrijf alternatieven voor obsolete componenten. Kortom: Cortexon is expert in product lifecycle-beheer.  

IN GOEDE HANDEN
Met klantspecifieke adviezen en ontwikkelactiviteiten biedt Cortexon een antwoord op alle klantenvragen. Een vroege betrokkenheid bij het ontwerpproces en de ontwikkeling garandeert de beste oplossing, of het nu gaat om een compleet nieuw ontwerp of om een aanpassing van een bestaand systeem. Wat uw vraag ook is, bij Cortexon bent u aan het juiste adres.